ЦСКА няма да разчита на тримата си вратари през пролетния полусезон, научи БЛИЦ. Здравко Чавдаров, Ивайло Петров и Иван Караджов не попадат в сметките на треньора Любослав Пенев. 

Пифа, който така и не спечели доверието на Пенев след завръщането си, ще разтрогне по взаимно съгласие. Опитният страж иска да играе поне още 1-2 години. Положението със скандалния Караджов е по-различно. Най-вероятно той ще остане в тима и ще получи нов договор, тъй като настоящият му изтича през лятото. Ако бъде помилван Иван ще пази за дублиращия отбор или ще бъде преотстъпен.

Здравко Чавдаров също не е с добри позиции на “Армията”. Той пристигна от Сливен през лятото и пази в повечето мачове, но се очаква да бъде продаден или даде на друг отбор, тъй не е сред любимците на Пенев.

В ЦСКА обаче няма да се получи дупка на вратарския пост. “Червените” взимат Кирил Акалски от Локо (Пд) и връщат сина на легендата Джони Велинов. Венци е юноша на клуба и на няколко пъти пробва да се наложи в първия тим. Велинов идва като свободен агент, а през есента игра в Ботев, като спаси не веднъж отбора си от катастрофални загуби./БЛИЦ