ЦСКА и Левски също изказаха подкрепата си към Тодор Неделев и му пожелаха бързо възстановяване. Както е известно, националът беше опериран спешно след катастрофата с националния ни отбор в Грузия. 

Голям късмет за Неделев! Ето какво е спасило живота му

"Връщай се бързо, Тошко! Желаем бързо възстановяване на Тодор Неделев, който пострада по време на вчерашната катастрофа между автобусите, превозващи националния отбор. 

Щастливи сме, че състоянието му е стабилно и се надяваме съвсем скоро отново да играем срещу един от големите таланти на българския футбол и достоен съперник в качеството му на капитан на Ботев (Пловдив)", написаха "армейците" в страницата си във "Фейсбук".

Неприятно! Тодор Неделев опериран заради фрактура на черепа след зверската катастрофа

"Двамата футболисти на ЦСКА Иван Турицов и Георги Йомов, както и останалите момчета от отбора и членовете на щаба на националната селекция са добре. Връщай се бързо, Тошко! Кураж!", пише в cska.bg.

"ПФК Левски пожелава бързо възстановяване и завръщане на терена на капитана на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Полузащитникът пострада и бе опериран след тежко пътно-транспортно произшествие в Грузия, където националният отбор на България гостува за четвъртия си мач от Лигата на нациите. 

Петимата футболисти на Левски, както и останалите момчета от отбора и членовете на щаба на националната селекция са добре", написаха от Левски.


 

Връщай се бързо, Тошко! Желаем бързо възстановяване на Тодор Неделев, който пострада по време на вчерашната...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Събота, 11 юни 2022 г.