Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Изказването на Михаил Александров след жребия за новото първенство разбуни духовете в “червената” общност. Технически директор на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа, което отприщи недоволството на част от феновете. 

"Пожелавам успех на Лудогорец в евротурнирите. Смятам, че е най-редно да направим така, че български отбор да играе в Европа", коментира Александров вчера в БФС. Както е известно, той е бивш футболист на Лудогорец.

Това обаче не е първи път, в който ръководители на двата гранда взаимно си пожелават успех.

Трите предишни случая, в които едните са поздравили другите за дадено постижение:

3 авг 2016 г.: Ръководството на ЦСКА поздрави Лудогорец за успеха на “орлите” с 4:2 над Цървена звезда като гост, който класира българския шампион за плейофния кръг на ШЛ.

"Футболен клуб ЦСКА поздравява Футболен клуб Лудогорец за престижната победа снощи срещу Цървена звезда и класирането на отбора за плейофната фаза на Шампионската лига.

Ръководството на ЦСКА пожелава на Лудогорец успех в следващата фаза и нови европейски победи!", се казва в обръщение на официалния сайт на "червените".

24 август 2016 г.: ЦСКА поздрави Лудогорец за класирането в груповата фаза на Шампионската лига. Това стана факт, след като разградчани завършват 2:2 при гостуването си на Виктория Пилзен и с общ резултат 2:2 продължават напред.

“Футболен клуб ЦСКА поздравява Футболен клуб Лудогорец за успеха в мачовете срещу Виктория Пилзен и класирането на отбора в групите на Шампионската лига.

Ръководството на ЦСКА пожелава на Лудогорец успех в следващата фаза и нови европейски победи!”, гласи публикация в официалния сайт на “червените”.

2 октомври 2020 г.: Лудогорец поздравява ЦСКА за влизането в групите на Лига Европа.

"Ръководството, треньорският щаб и футболистите на Лудогорец честитят класирането на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа.

Желаем успех на армейците в предстоящите двубои от европейския клубен турнир", пише в официалния сайт на разградчани.