Ръководството на ЦСКА в лицето на изпълнителния директор по спортните въпроси Емил Костадинов заяви, че трябват промени в структурите на БФС. Коща заяви след загубата от Черно море с 0:1, че в Борисовата градина не са доволни от отношението на някои хора към клуба.

“Официалната позиция е, че не подкрепяме Калиакра, просто не сме доволни от отношението на някои хора в БФС срещу нас. Става въпрос за Съдийската комисия, Дисциплинарна, Апелативна, Спортно-техническата. Много пъти съм го казвал, проблемът на БФС са комисиите”, заяви Емил Костадинов.
“Не мисля, че нашата позиция ще повлияе на лиценцзирането на нашия клуб. Просто хората, които работят в комисиите, трябва да спазват правилниците”, допълни Костадинов.

Двубоят Черно море – ЦСКА започна с 3-4 минути закъснение по решение на ръководството на “червените”. По този начин грандът изрази протест срещу управлението на БФС. Както е известно, в събота голяма част от клубовете се вдигнаха на бунт и бойкотираха по различни начини двубоите./БЛИЦ