Една от мечтите на феновете на ЦСКА може да се сбъдне в най-скоро време. Голяма част от хората симпатизиращи на “червените” не харесват настоящата екипировка на тима. Играчите на “армейците” също не са особено доволни от предоставените им спортни облекла.

Договорът на ЦСКА с "Легея" изтича в края на настоящата година. През 2015 година отборът от Борисовата градина може да бъде обличан от водачът на световния пазар - Адидас. Разговорите с немската компания са проведени от страна на “ЦСКА Завинаги”.

Хората, представлявани от Чакмаков, са се свързали с Адидас по повод производството на ретро фланелки от победите над Байерн и Ливърпул. От “ЦСКА Завинаги” стартираха продажбата на подобен вид артикули с първия шампионски екип от 1948 година.

“Говорихме с представител на Адидас. Темата бе за произвеждане на ограничена бройка фланелки от успехите над Байерн и Ливърпул. Преговаряхме с немската компания да обличат и отбора. Те предложиха отлични условия, които ще съобщим на ръководството на ЦСКА”, заявиха от сдружението пред "Лайвспорт".