ЦСКА успя да вдигне на крак едва 30 души за протест пред парламента, пише "Стандарт". Това стана ден след като от БФС обявиха, че "червените" ще се простят с 15 точки от актива си заради загубени дела във ФИФА и отказа да се издължат на бивши играчи. Централата в Нион настоява за наказанието. Нещата могат да станат и по-страшни, тъй като "армейците" се съдят и с други.

"Единственият път е да бъдем обявени в несъстоятелност. Никой не може да каже колко са дълговете. Преди да дойде Ганчев, са платени 14 млн.", обяви бизнесменът Юлиян Инджов.

Феновете, които се изсипаха край паметника на Цар Освободител, издигнаха искането да бъде пусната схемата на Гриша Ганчев с ФК ЦСКА.

"Нека държавата да не ни пречи, след като не ни помага", крещяха те. Както е известно, наскоро "армейците" регистрираха нов клуб и дори опитаха да картотекират играчите през него във "В" група. БФС обаче отказа да стори това, за да си няма проблеми с УЕФА.

"Червените" се гласят и за друго. В понеделник вечерта стана ясно, че скоро може да се появи и партия ЦСКА. Тя щяла да защитава интересите на Гриша Ганчев и компания в парламента и да вкара свои хора там на следващите избори за Народно събрание.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА