Ръководството на ЦСКА започва ремонт на сектор "Г" на стадион "Българска армия". Това съобщиха от клуба, като допълниха, че секторът би трябвало да бъде готов за началото на следващия сезон. От клуба разпространиха официално изявление по повод предстоящия ремонт и дейността на сдружението "ЦСКА Завинаги". Според подписан договор сдружението е трябвало да ремонтира Сектор "Г" до 1 април тази година, както и три тренировъчни терена за школата. От предварително заявеното е готов един терен.

Ето какво пишат от клуба:

Армейци,

Във връзка със зачестили запитвания от страна на наши привърженици ръководството на ЦСКА информира за следното:

През октомври 2013 година беше подписан договор със сдружението „ЦСКА Завинаги”. Договор за изграждане на три тренировъчни терена и сектор Г на стадион „Българска армия”. Срокът за изграждане на сектор Г бе 1 април 2014 година. Към тази дата е готов един от терените, без за него да са предадени необходимите разходни документи, в това число и фактури. Съгласно договора тези документи са необходими, тъй като акционерите на ЦСКА са поели да заплатят изграждането на терение и сектор Г с акции или чрез други финансови опции.

Неизпълнението в срок на клаузите по договора може да има и обективни причини. Така или иначе привържениците заслужават да имат своя Сектор Г.

Поради това Клубът се ангажира със свои средства да възстанови сектор Г в кратки срокове, в израз на уважението към червената общност. Ръководството на ПФК ЦСКА АД ще направи всичко възможно сектор Г да бъде готов за началото на новия футболен сезон.

ЦСКА София