ЦСКА ще направи всичко възможно да задържи защитника Нуно Томаш и през следващия сезон, пише „Тема Спорт“. 23-годишният португалец е преотстъпен от Беленензеш до лятото, но бързо впечатли с изявите си. Той записа вече 6 участия и в нито едно от тях не разочарова. Дори напротив - в ролята на централен защитник Томаш се показа като изключително солидна опция. Силно бе представянето му срещу Лудогорец за Купата на България, а след това игра силно и в мача с "орлите" за първенство.

През лятото ЦСКА ще преговаря с Беленензеш за защитника, като опциите са две - или да откупи изцяло правата му, или да удължи наема му. Вторият вариант е доста вероятен, тъй като защитникът има дългосрочен договор с португалския клуб - до лятото на 2021 година. Томаш има 30 участия за Беленензеш в елита на Португалия и още 88 за други отбори от второто ниво в родината му.

На "Армията" има още един преотстъпен футболист до лятото. Това е Жоржиньо от Сент Етиен. Твърде възможно е клубът да направи опит да задържи и него за още един сезон. Крилото се представя много силно под ръководството на Любослав Пенев, след като имаше колебливи изяви през есента. Националът на Гвинея-Бисау направи много силен мач в Разград при победата за купата. Той има 25 срещи, 1394 минути и 4 гола в елита.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019