Трагичното представяне на ЦСКА продължава. Тимът записа седми пореден мач без победа, като все още не е отбелязал гол през 2015 година. Две равенства и пет поражения смъкнаха "червените" на трето място в "А" група. Последната загуба бе в понеделник насред "Българска армия" от Локомотив София с 0:1.

Проверка на БЛИЦ установи, че ЦСКА е единственият отбор в Европа, който се намира в Топ 3 на класирането и е в подобна отчайваща серия. Няма нито един друг тим, който да е инкасирал само две ремита и пет загуби в последните си седем двубоя.

След нашата проверка открихме още два отбора, които са почти на същото дередже, на което е българският отбор. Това са датският Рандерс и шотландският Инвърнес. И двата тима нямат победа в седем поредни мача, каквато е ситуацията в ЦСКА. Само че Рандерс и Инвърнес са с една идея по-добре, тъй като вместо две равенства и пет загуби имат по три ремита и четири поражения.

Уточняваме, че проверката е само за отбори, които са в Топ 3 в класирането в своето първенство. Иначе има доста тимове в дъното на всеки шампионат, които не са постигали победи и в далеч по-сериозни серии.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

България
ЦСКА (3 място) - 7 мача без победа (2 равенства, 5 загуби)

Дания
Рандерс (3 място) - 7 мача без победа (3 загуби, 4 равенства)

Шотландия
Инвърнес (3 място) - 7 мача без победа (3 загуби, 4 равенства)