ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК

Вижте как прогнозираха мача Мая Савова и Кристиян Милатинов в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

ЦСКА приема Славия в столичното дерби от четвъртия кръг на Еfbet Лига. Срещата е от 18:45 часа днес на стадион "Българска армия". "Червените" ще се опитат да измият срама след катастрофата срещу Сепси. В четвъртък ЦСКА загуби с 0:4 гостуването в Румъния и с общ резултат 0:6 отпадна от Лигата на конференциите. 

Смяната на треньора - уволненият Саша Илич беше наследен от върнатия Нестор Ел Маестро, не доведе до положителен резултат и "армейците" отпаднаха безславно от евротурнирите. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Сега в ЦСКА се съсредоточават върху представянето си в първенството. Тимът от Борисовата градина стартира сезона с равенство 0:0 като гост на Хебър в Пазарджик и минимална победа с 1:0 над новака Крумовград. И в двата мача обаче играта на отбора не беше добра, а след поражението от Сепси у дома с 0:2 се стигна и до раздялата със Саша Илич.

За двубоя със Славия Ел Маестро не може да разчита на контузените Юрген Матай, Брадли де Нойер, Бисмарк Чарлс, Браян Морено и Амос Юга. Възможно е сръбският специалист с британски паспорт да направи някои промени в титулярния състав, като Иван Турицов и новият капитан Мено Кох да останат резерви, а "червените" да излязат в система с четирима защитници. Очаква се от първата минута да започне Данило Асприля - по дясното крило, а отляво да бъде Матиас Фаетон. Атаката ще води Дюкенс Назон. 

Възможно е Ел Маестро да направи промяна на вратата и да заложи тази вечер на Димитър Евтимов, вместо на разочаровалия срещу Сепси Густаво Бусато. 

На ЦСКА отбраната като на Кенеди охраната

Славия стартира сезона с победа с 1:0 като гост на Етър, а след това отстъпи с 0:2 на Ботев (Враца).

В часовете преди двубоя "белите" продадоха защитника Натан Гасама на Балтика (Калининград). БЛИЦ съобщи за сделката на Славия с руснаците на 3 август. 

Треньорът на "белите" Хосе Мария Бакеро не може да разчита на Светослав Вуцов и Георги Търтов, които лекуват контузии. Очаква се новото попълнение Сибири Кейта да стартира от първата минута. 

Двубоят на "Българска армия" ще бъде ръководен от Радослав Гидженов.

През миналия сезон ЦСКА спечели и двете си срещи със с по 2:0.

Вероятни състави: 


ЦСКА: Димитър Евтимов, Тибо Вион, Браян Кордоба, Християн Петров, Сейни Санянг, Марселино Кареасо, Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Данило Асприля, Матиас Фаетон, Дюкенс Назон
Контузени: Юрген Матай, Брадли де Нойер, Бисмарк Чарлс, Браян Морено, Амос Юга
Наказани: няма

Славия София
СЛАВИЯ:  Николай Кръстев, Ертан Томбак, Велко Йеленкович, Виктор Генев, Людовик Соарес, Иван Минчев, Емил Мартинов, Емил Стоев, Галин Иванов, Тони Тасев, Бакеро
Контузени: Светослав Вуцов, Георги Търтов
Наказани: няма

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!