ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача във Варна Дарин Ангелов и Гери Малкоданска в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Черно море и ЦСКА се срещат в интригуващ мач от съботната програма на 18-ия кръг в Еfbet Лига. Двубоят на стадион "Тича" стартира в 15:00 часа.

Отборът на Саша Илич спечели трудно с 1:0 домакинството си на "моряците" в третия кръг. На 25 юли Асен Дончев се превърна в герой за ЦСКА, разписвайки се в 77-ата минута. 

В последните три срещи на "Тича" "моряците" и "армейците" направиха две равенства (1:1 и 0:0), а столичани успяха да измъкнат само една победа - 1:0 на 29 август миналата година, когато Жорди Кайседо беше точен във вратата на варненци. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Черно море е труден за побеждаване, но и трудно успява да спечели. В последните шест мача футболистите на Илиан Илиев взеха трите точки единствено срещу Локомотив (София) (2:1). Четири срещи завършиха наравно, а преди седмица "моряците" отстъпиха с 0:1 като гост на Славия.

"Моряците" нямат гол в последните си пет мача срещу ЦСКА в първенството.  

"Червените" се намират в добра форма и заемат първата позиция. "Армейците" бяха в серия от пет поредни победи, но преди седмица направиха 0:0 с Локомотив (София) у дома. Футболистите на Саша Илич ще опитат днес да се върнат на победния път. 

Преди срещата ЦСКА е лидер с 41 точки от 17 мача, Лудогорец има 38 и два двубоя по-малко, а Черно море е шести с 29 точки. 

Треньорите Илиан Илиев и Саша Илич имат кадрови проблеми и не могат да разчитат на най-доброто. Опитният Даниел Димов вече започна да тренира, но няма да играе до края на годината. Аут заради контузии са националът Виктор Попов и Закария Беншаа. За домакините след излекувани травми се завръщат Цветомир Панов и Велислав Василев. 
 
Саша Илич не може да разчита днес на контузените Лазар Туфегджич и Юрген Матай, който преди дни стана баща на момиченце. Жираир Шагоян също е аут от групата, тъй като е болен. Добрите новини обаче са свързани с Дюкенс Назон и Брадли Де Нойер, които се завръщат след наказания, а Мено Кох вече тренира нормално и също е готов за игра.

ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 
Днес от 15:00 часа
Варна, стадион "Тича"
Съдия:
Георги Гинчев 
Пряко по Диема Спорт

Вероятни състави:

Черно море
ЧЕРНО МОРЕ: Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Матеуш Клементе, Николай Златев, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Матиас Курьор
Контузени: Виктор Попов, Даниел Димов, Закария Беншаа, Лъчезар Йорданов
Наказани: няма
Треньор: Илиан Илиев

ЦСКА София
ЦСКА: Густаво Бусато, Християн Петров, Амос Юга, Енес Махмутович, Иван Турицов, Брадли Де Нойер, Тибо Вион, Жеферсон, Джонатан Линдсет, Браян Морено, Дюкенс Назон
Контузени: Юрген Матай, Жираир Шагоян, Лазар Туфегджич, Симеон Александров
Наказани: няма
Треньор: Саша Илич

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК