ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Актьорът Дарин Ангелов се изправя срещу известната синоптичка Гери Малкоданска в поредния кръг на efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ за прогнози на футболните мачове в България. Преди седмица той успя да елиминира фолк певицата Бони, с която кръг по-рано бяха с равни точки (4:4) и се сблъскаха за втори път.

Ангелов и Малкоданска прогнозират мачовете от последния кръг в Efbet Лига за 2022 година. Спорът им се очаква да бъде много интригуващ. Това гарантират предвижданията им, някои от които са доста интересни.

Дебютиращата в забавната игра на БЛИЦ красива синоптичка Гери Малкоданска реши да се довери на Левски, посочвайки победа над Славия с 1:0. Актьорът пък смята друго - футболистите на Станимир Стоилов ще продължат лошата серия, залагайки за успех на "белите" с 2:1. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В мача между Черно море и ЦСКА двамата се доверяват на "армейците". Ангелов прогнозира успех на "червените" с 3:1 във Варна, а Малкоданска - 2:0 за тима на Саша Илич.

За срещата Локомотив (София) - Берое Дарин смята, че старозагорци ще спечелят, а Гери прогнозира равенство 0:0. 

В другите два мача от кръга актьорът и синоптичката залагат на фаворитите - Локомотив (Пловдив) да победи Хебър и Лудогорец да надвие ЦСКА 1948. И двамата прогнозират точен резултат 3:1 за шампионите срещу състава на Любослав Пенев.

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, при познат само знак – 1 точка.

Забавната игра efbet Лига е на елиминационен принцип - победителят продължава напред, а загубилият отпада. Накрая, който има най-много точки и най-много поредни победи, ще бъде №1 на сезона.

Как точно прогнозираха двамата пет от предстоящите мачове в efbet Лига - ВИЖТЕ ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК