ЦСКА, съвместно със Сдружение "ЦСКА Акционерите", ще пусне в продажба програмки за мача с "Ботев" (Пд). Двубоят от 25-ия кръг на "А" група е в петък от 20 часа. От сдружението увериха, че всеки един лев ще отиде за нуждите на клуба. В същото време 31-кратният шампион на България и Сдружение „Червени сърца” стартираха нова кампания - "С дете на мач".

Ето съобщенията, публикувани в официалния сайт на "червените":

Армейци,

В петък (10.04.2015) очаквайте новата програмка за мача с Ботев (Пловдив). В нея ще намерите актуална статистика и информация за представянето на ЦСКА през сезона.

Разбира се, има и отредено място за годишнината от великия мач на ЦСКА срещу Байерн Мюнхен.

Програмката може да намерите в Официалния фен-магазин и на касите за билети преди самия мач.

Сдружение „ЦСКА Акционерите“ гарантира, че всеки един лев от закупена програмка отива директно в помощ на ЦСКА.

Нашата помощ е по-важна от всякога.

Всеки един лев е важен.

Сдружение „ЦСКА Акционерите“ ще закупи програмки за всички деца, които се включат в инициативата на „Червени сърца“ – „С дете на мач“.

Ръководството на ЦСКА и сдружението на фенове на клуба „Червени сърца“ напомниха за продължаващата кампания „С дете на мач“, която стартира през миналия сезон. От сдружението и шефовете на клуба напомниха, че деца под 12-годишна възраст и техен придружител на пълнолетна възраст могат да посещават безплатно домакинските срещи на 31-кратните шампиони в специално организиран сектор.

Ето обръщение на „Червени сърца”:

Скъпи деца, ние от Сдружение „Червени сърца” заедно с ръководството на ПФК „ЦСКА” най-учтиво каним ВАС – всички деца, които са на възраст под 12 години, заедно с по един възрастен придружител над 18 години да посетите безплатно домакинските мачове на представителния отбор на „ЦСКА” през есенния дял от шампионата, които се провеждат на клубният стадион.

Присъствието на възрастен придружител с вас е задължително, като това е напълно безплатно и за двама ви.

Стартираме тази кампания с цел увеличаване интереса на подрастващите към спорта, футбола и към нашият любим ЦСКА.

За вашето спокойствие е осигурен отделен охраняем сектор, където ще бъдете настанени необезпокоявани.

Посещенията ще стават организирано в сектор „А”.

Групата ще се събира в периода до 20-та минута преди мача пред топката на алеята на славата откъдето след това организирано ще бъде допускана до своите запазени места.

За ваше улеснение предоставяме и телефон на представител на кампанията на който може да се обадите в случай на необходимост – 0885112159.

Успех, Армейци! Само ЦСКА!