Кардиналните промени в ЦСКА продължават. Минути след като бяха уволнени треньорът Гьоре Йовановски и спортният директор Емил Костадинов, стана ясно, че ще има промени в клуба.

Димитър Борисов заяви, че “Титан” ще се оттегли от ръководството и ще остане само като спонсор. ЦСКА ще има нов президент, който ще взима всички решения.

На въпрос, какво повлия за уволненията на Гьоре и Емил Костадинов, Димитър Борисов заяви: “Защо само с тях, а защо не и на президенти. Може би ще останем само като спонсори. Ще поемем цялата издръжка, но няма да се занимаваме с отбора. Може би ще има нов президент. Той ще решава изцяло нещата, но ние ще осигурим месечния бюджет”, каза Димитър Борисов.

“Сега търсим подходящия президент. Да, допуснах грешки, ще ги реша кардинално, от главата. Кой да поеме вината за лошото представяне на отбора? Гьоре му се работи, но не поема вината. Емил Костадинов нямал власт, друг имал друго оправдание. Така че кой да поеме вината, аз естествено. “Титан” ако се оттегли от ЦСКА, няма да има финанси. Ние се оттегляме само от ръководството. В рамките на два дни ще има нов президент и ново ръководство”, допълни шефът от “Титан” пред Ринг БГ.

“Аз от 15 години съм фен на ЦСКА и гледам от 15 години такива работи на феновете. Първо викаха: “Вън Калпакчиев, после вън “Мултигруп”, вън Божков, вън Томов”. А кой да бъде вътре, тарторът на агитката ли?”, завърши Димитър Борисов./БЛИЦ