Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

ЦСКА най-вероятно ще има ново оперативно ръководство до броени дни. Според информация на “Тема Спорт” вече текат разговори на най-високо ниво относно бъдещето на най-успешния български клуб. Налице е опцията босовете на ЦСКА от “Титан” Димитър Борисов и Иво Иванов или да се разделят с акциите си или да имат нов партньор, който да поеме половината от издръжката на клуба, като си сложи свой човек, който да управлява процесите.

Вторият вариант на този етап е по-вероятен. При всички положения обаче промяната е незряла и “Титан” едва ли ще продължи да управлява еднолично ЦСКА. Натискът срещу собствениците на “червените” от страна на привържениците става все по-силен и това е на път да доведе до сериозно разместване на пластовете по върховете на клуба.

В четвъртък ще бъде проведена ключова среща за бъдещето на ЦСКА. По време на нея ще стане ясно коя компания или група от фирми ще започнат да помагат за издръжката на клуба с идеята постепенно да придобие и акциите.

Най-късно в понеделник ще бъде обявен новия силен човек на “Армията”. Този, в чийто ръце ще бъде концентрирана цялата оперативна власт по подобие на Иво Тонев в “Левски”. Вероятно това ще бъде бивш футболист на “червените”, който е добре познат на обществеността.