Вратарят Божидар Стойчев е пред завръщане в родния си клуб ЦСКА и дори се гласи да пътува с "армейците" за втория подготвителен лагер в Турция. Юношата на "червените" за последно беше преотстъпен в Нефтохимик, но след края на полусезона в "Б" група се раздели с "шейховете".

Договорът на Стойчев с ЦСКА изтече, но от "Българска армия" са изявили желание да го върнат в първия отбор и ще му предложат нов контракт. Най-вероятно вратарят ще пътува за Турция на мястото на Благой Макенджиев. Последният е отписан от наставника Миодраг Йешич. Сърбинът не смятал да го разкара, а както вече стана ясно, другият ненужен в ЦСКА се оказа Себастиян Скиорили.

Наставникът останал разочарован от изявите на двамата по време на първия лагер в Турция и им посочил вратата.

БЛИЦ разбра, че Макенджиев към момента не е уведомен, че няма да пътува в сряда с отбора. Очаква се утре окончателно да стане ясна съдбата му, като най-вероятно тогава някой от клуба ще му се обади, за да му съобщи, че Йешич не го иска.

Както е известно, към "армейците" се очаква да се присъедини и уругваецът Игнасио Варела. При това положение групата за втория лагер в Турция ще изглежда по следния начин:

Вратари: Черни, Господинов, Стойчев
Защитници: Бандаловски, В. Попов, Илианов, Ап. Попов, Крачунов, К. Стоянов, М. Венков, В. Василев, Грънчов
Полузащитници: Присо, Кириакидис, Анисе, Чочев, Саша, Нюаджи, Витанов, Сержиньо, Марсиньо
Нападатели: Ст. Йовчев, М. Платини, Камбуров, Долапчиев

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ