ЦСКА ще започне днес да правят още подобрения по базата в Панчарево. След като ръководството смени тревната настилка на двата терена и в момента тя е в перфектно състояние, сега ще бъде даден ход и на изграждането на нови съблекални, бани и съдийски стаи, пише вестник "Тема спорт".

В момента постройките в комплекса тънат в разруха, за което свидетелства и буйната растителност около тях. Бунгалата са пред срутване, а съблекалните, макар отвън да изглеждат прилично, отвътре са в окаяно състояние. По пода в помещенията, където играчите на "червените" и гостите трябва да се преобличат, зеят огромни дупки, през които е било планирано да минават водопроводни тръби. Такива обаче така и не са били поставени. Част от стените са били иззидани с газобетонови блокчета, а други само са бутнати. В някои от помещенията има направена изолация, но в повечето мазилката пада, като се виждат и висящи електрически кабели.

Преди дни ръководството на ЦСКА е инспектирало базата в Панчарево и е набелязало няколко от сградите, които могат да бъдат реновирани. Идеята е по този начин да се осигурят необходимите условия, които да позволят нормален тренировъчен процес на представителния и дублиращия тим в Панчарево. Там ще играят мачовете си и две от юношеските формации, вероятно най-големите.

Намеренията на шефовете на клуба са да инвестират сериозна сума в. базата, като това се доказва от подменената наскоро настилка на терените. На този етап целта е първо да се изградят съблекални, а след това и комплексът да стане най-модерният в България.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига