Ръководството на ЦСКА ще излезе с официална позиция относно казуса с Борис Галчев. Досегашният капитан изненадващо остана извън групата за днешното домакинство срещу Черно море, което бе спечелени трудно с 1:0. Единственото попадение реализира Густаво Кулма в добавеното време на двубоя.

Една от версиите за случая с Галчев е конфликт с ръководството заради негово изказване. Преди няколко дни сърцатият халф коментира, че е нужно да се изисква повече от чужденците, за да може ЦСКА да побеждава. Това явно не се е харесало на шефовете.

“Чух някои слухове за разногласие между него и ръководството, но не искам да ги дискутирам. Искам да говоря за това, което се случи на мача. Тепърва ще разберете как ще се реши този проблем. Клубът ще излезе с официална позиция. Това, което трябва аз да направя, е да изкарам футболистите за мач, които са на сто процента готови”, коментира след края на мача Едуард Йорданеску.

Феновете на ЦСКА вече коментират случая и се опасяват Галчев да не е поредният изгонен от клуба. По един или друг начин всички футболисти от миналия сезон вече не са на "Армията" с изключение на Божидар Чорбаджийски.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига