ЦСКА ще започне зимната си подготовка на Богоявление 6 януари (понеделник), пише „Тема Спорт“. Възможно е първата тренировка да се проведе два-три дни по-късно. От Йордановден обаче играчите ще започнат да се връщат в София и поетапно да преминават медицински прегледи.

„Червените“ са планирали два лагера, като първият ще е в Гърция и ще стартира до 10 януари. Престоят там ще е около седмица, след което тимът лети за Марбея. ЦСКА ще е за 4-та поредна година на зимна подготовка в Испания. На иберийска земя тимът ще има поне четири проверки, като вече са договорени такива с японски и китайски отбор. Възможно е „армейците“ да се срещнат с Нюрнберг.

В близките дни се очаква от "Армията" да съобщят с кои футболисти ще се разделят през зимата. Треньорът Милош Крушчич пък заяви, че се чувства спокоен за поста си. От клуба обаче не са правили официални изявления по въпроса, което оставя темата отворена. След двубоя с Дунав никой от директорите на ЦСКА не застана пред медиите, за да отговори на актуалните въпроси, свързани с треньорския пост.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020