ЦСКА може да върне опорния халф Ревсон на Насионал Мадейра. Полузащитникът бе взет под наем до края на сезона, но разочарова със своето представяне, а при разгрома над Нефтохимик (4:0) бе бурно освиркван от феновете на „червените’.

Бразилецът изобщо не взе участие в мача с Локо (София) миналата събота, а и на неговия пост вече се събраха четирима играчи. Това са Дюлгеров, Чочев, както и новите попълнения Тодор Янчев и Брайън Хауърд. Всичко това превръща Ревсон в ненужна фигура, съобщава „Тема Спорт”. Още повече, че с представянето си на терена Чочев и Дюлгеров дадоха много повече аргументи за титулярно място, а и се очаква треньорът Стойчо Младенов да налага Янчев като титуляр. Хауърд пък е гласен за негов партньор в средата на терена. Така за Ревсон се очертава перспективата да се бори за място в групата за мачовете. Титулярният пост за него на този етап изглежда мираж.

Много е вероятно през зимата бразилецът да бъде върнат предсрочно на Насионал Мадейра. До този момент той е играл в 4 мача за ЦСКА, като е записал общо 217 минути на терена. Не е вкарал гол и не е направил асистенция.

Същата съдба може да има и другият привлечен от португалския клуб футболист – нападателят Бруно Морейра. Той също разочарова с представянето си. Морейра има 3 мача и 189 минути, в които не успя да вкара гол, въпреки че имаше няколко добри възможности.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ