Привържениците на ЦСКА ще си получат обратно парите, които извадиха за акции на клуба, включвайки се в кампанията, която обаче се оказа неуспешна. БЛИЦ разбра, че на насрочената за утре от 13 часа пресконференция на ръководството на "армейците" именно това ще е основната тема, която ще се обсъжда. Александър Томов и компания ще уверят феновете, че не са били излъгани и ще могат да си върнат вложените пари.

Както вече стана ясно, в края на последния ден на първичното публично предлагане на акции на "армейците" бяха изкупени само 12% от предложената емисия или 359 206 акции. Условието за успешно предлагане беше да бъдат купени 1 409 210 акции от общо 3 милиона. В последния ден имаше активност, след като през борсата минаха сделки за 27 445 акции. Те обаче не бяха достатъчни, за да бъде кампанията успешна. При това положение всички акционери от временната емисия на ЦСКА ще получат стойността на закупените акции обратно без платените комисиони за услугите на инвестиционните посредници. Никой от акционерите няма за загуби вложените средства, тъй като те остават в клиентска сметка при посредника на негово име, докато ги изтегли лично. Няма давност за тези инвеститорски средства, така че те могат да се изтеглят във времето, когато е удобно на акционера.

БЛИЦ разбра също така, че Томов и компания ще направят втори опит за успешна кампания с продажбата на акциите. Този път обаче емисията ще е с по-дълъг срок, като на "Армията" се надяват основната пречка да бъде изчистена. А тя е, че банките в по-малките градове не са запознати с продажбата на акции и много фенове няма как да си купуват от ценните книжа. При първата емисия акции са продавани главно в София, Пловдив и Варна. В голяма част от малките населени места продажба не е отчитана, което било болката на Александър Томов.