ЦСКА си осигури поредното ново попълнение, разбра БЛИЦ. Халфът на Берое Тодор Христов вече е играч на "армейците", съобщиха от тима от Стара Загора. Новината бе потвърдена и от щаба на "червените". БЛИЦ вчера ви информира, че ЦСКА е готов да даде Димитър Илиев или Дормушали Саидходжа и да доплати 75 000 лева, за да получи Христов.

В крайна сметка ръководствата на двата клуба са се разбрали да няма размяна на играчи, а в касата на беройци да постъпи трансферна сума. Тя не беше назована, но става дума за по-малко от исканите първоначално от тима от Стара Загора 200 000 лева.

Христов пристига утре или в сряда в София, за да премине медицински прегледи, след което да подпише договора си с ЦСКА. Контрактът ще е за срок от 3 години.

Халфът е роден на 25 септември 1987 година в Попово. Преди Берое е защитавал екипите на Марек (Дупница), Свиленград, Монтана, Любимец, отново Свиленград и Несебър.

По-рано днес ЦСКА проведе първата си тренировка за 2011 година. На нея новите попълнения бяха четири - Четин Садула (Калиакра), Станислав Костов и Благой Макенджиев (Пирин), както и юношата Станко Йовчев, който идва от гръцкия Потниос Катерини. /БЛИЦ