Ръководството на ЦСКА няма да остави скандалното решение на БФС от днес без последствия. Както е известно, от футболната централа не позволиха картотекирането на Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов, без да дадат разумно обяснение. 

В понеделник шефовете ще дадат пресконференция, на която ще изнесат публично юридически факти, доказващи несъстоятелността на днешното решение на СТК. Очаква се пред медиите да застанат двамата изпълнителни директори Венцислав Живков и Пенко Пенков, който е адвокат.

Ръководството ще обжалва решението пред Апелативната комисия и УЕФА. Освен това шефовете на “червените” ще заведат дело и ще поискат от футболната централа сериозна сума, за пропуснати ползи, при положение, че тимът отпадне от Европа. Според адвокат Георги Градев делото може да бъде за 10 милиона евро, като клубът е с огромни шансове да го спечели.

Феновете също готвят сериозни атаки срещу футболната централа. В началото на седмицата ще започнат масови протести пред сградата на БФС, а на мача с Дери Сити ще бъдат издигнати протестни транспаранти./БЛИЦ