Билетите за дербито между ЦСКА и Локомотив (Пловдив), което ще се играе в събота, ще бъдат пуснати в продажба в сряда, информира официалният сайт на „червения“. Срещата е на 6 декември от 16:00 часа на „Българска армия”.

Ръководството на ЦСКА уточнява още, че един от секторите на стадиона ще бъде затворен за мача поради технически причини. Всички картодържатели от сектор „В” ще бъдат настанени в сектор „А” на стадиона.

Билет може да закупите от фен магазина на "Армията" от 10:00 до 18:00 часа.

В деня на мача (събота), касите на стадион „Българска армия” до фен магазина ще отворят в 13:00 часа и ще затворят в 17:00 часа.
Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:
- сектор А – 10 лева
- сектор Г – 5 лева
- сектор Б (гости) – 10 лева

БИЛЕТИ С ТОЧКИ:

Билети точки от вашата фен карта за мачовете на ЦСКА може да закупите само във фен магазина на „Армията” или от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая.


Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите