Изпълнителният директор на Марек Иво Паргов отново отрече отборът му да е стимулиран финансово от трети отбор за мача с ЦСКА (0:0).  Бившият нападател на Локо (Сф) и Миньор (Пк) заяви, че тимът от Дупница играе честно и не си избира в кои срещи да се раздава максимално и в кои да не се напряга толкова. Както е известно, преди ЦСКА на негостоприемния "Бончук" се препъна и „Левски” – 1:1. За сметка на столичните грандове обаче Лудогорец без проблеми би с 4:0, а любопитното беше, че в мача Марек не получи нито един жълт картон.

"Истината е, че спряхме ЦСКА с късмет. Те пропуснаха дузпа, а централният им нападател уцели гредата от три метра. Вижте, ние играем на мускули. Опитваме се да се противопоставим на всеки според възможностите си, заяви Паргов в предаването "Зона Спорт" с водещ Крум Савов.

- При положението, в което ЦСКА получи дузпа, съдията не беше прав. Малко по-късно, когато Неманя Милисавлевич падна в наказателното ни поле, трябваше да има дузпа." В същото време Паргов похвали агитката на ЦСКА за доброто й поведение. "Бяхме взели сериозни мерки, защото имахме опасения от феновете на ЦСКА, но те се държаха изключително възпитано. Това е европейският начин да подкрепяш отбора си”, каза Иво.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите