"Понеже като се захвана с нещо, винаги го бутам докрай...та продължаваме с разследването защо Коце Гергинов така левашки се метка на амбразурата да защитава Ники Попов, който се провали  на мача ни с Левски". Това написа основният спонсор на ЦСКА 1948 и собственик на Efbet Цветомир Найденов във "Фейсбук".

"Днес гледам, че Попи (б.р. - съдията Никола Попов, който даде и отмени дузпа за ЦСКА 1948 при 0:0 с Левски в неделя) пак свири мач... и пак неадекватно. Недялков къса връзки на коляното, той май даде фаул за Царско село... поправете ме, ако бъркам, че гледах мача съвсем отгоре. Та да си припомним тяхната топла връзка с това видео: 

Снимков материал за служебните лица на тази среща ще поместя в следващ пост! 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от Efbet

Рожденикът Найденов избухна: Некадърността на съдията ме амбицира още повече

Никола Попов е съдията на линията, не зачита чист гол, а съдийския наблюдател Коце Гергинов му поставя висока оценка и така Попи продължава да си безчинства и до ден днешен по футболните терени!", написа още във "Фейсбук" Найденов и показа видео.

Босът на ЦСКА 1948 добави още: "Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на "Герена", когато Никола Попов не вижда, че топката минава с целия си обем голлинията, а Коце Гергинов му пише висока оценка,  в следващия кръг Попов е четвърти съдия, а след още един кръг Никола Попов е главен съдия.. май е време за нова пресконференция на Коце Гергинов, на която да отговори на конкретни въпроси като: Как е избран Железов да свири мача на Прекръстените от Ловеч с Локо Пд, нима няма международни съдии да свирят битката между втория и третия в класирането?! Втори въпрос: познава ли лицето Жоро Пенчев гравитиращ около Угърчинско -Микренско-Ловешката селищна система и какви са техните отношения? Трети въпрос: защо ни праща Никола Попов за мача с Левски, след като два кръга преди това ни свири мача с Арда? Нали на предната пресконференция смотолеви нещо, че трябвало да минат 3 кръга....... ще ми хрумнат още въпроси за триото Пенчев, Гергинов и Попов в следващите дни! УЕФА и ФИФА вече са сезирани... тик-так. Разследване докрай!".
 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството

Купа на България - сезон 2020/2021

 


 

Понеже като се захвана с нещо, винаги го бутам докрай...та продължаваме с разследването защо Коце Гергинов така левашки...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Сряда, 3 март 2021 г.

 

 

 

Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Сряда, 3 март 2021 г.