"Видях каченото във Фейсбук. То е смешно направо. То е с нулева степен на доказателство. Коя е девойката, за която пише вътре? Може да бъде и Лилана или една от стотиците му любовници. Не се вижда никъде нейното име в този разговор.

Не се знае и номера на кого е, нищо, че пише името на финансовия министър. Аз не виждам никъде повод за притеснение за каквото и да било, дори, ако това е разговор с Владислав Горанов“.

Това коментира пред „Телеграф медиа“ шефът на "Ефбет“ Цветомир Найденов във връзка с публикуваните чатове на Васил Божков, в които той твърди, че е водил кореспонденция с финансовия министър Владислав Горанов. 

„Възможно е това да е фалшификация, защото Черепа е велинградски измамник. Той може да фалшифицира всичко. Правил е измами още преди 10 ноември, може да го е фалшифицирал. Както е нареждал карти и зарчета по време на хазарта, всичко може да направи“, убеден е Найденов.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

На въпрос защо Божков атакува и петни името на финансовия министър, той отговори: „Защото Владислав Горанов му отне правилно лицензите за неплащане на данъци.

Шефът на „Ефбет“ допълни още, че забегналият в Дубай бизнесмен, който се укрива от правосъдието, заслужава 8 смъртни присъди.

„Заради Черепа Народното събрание трябва да върне смъртното наказание, съдът да му даде присъдата, а после пак да го отмени. Той е единственият български престъпник, който заслужава това“, отсече Найденов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!