Собственикът на efbet Цветомир Найденов посече Сашо Диков, който вчера влезе в ролята на куриер на Васил Божков и опита да връчи акциите на ПФК Левски на Бойко Борисов. Благодетелят на ЦСКА 1948 направи разкрития за журналиста с последната си публикация във "Фейсбук".

"Дадох му сигнали за Черепа - за данъци, убийства, побои... рекети... Сашо не обръща внимание. На мен ми дреме, аз си казвам Истината, и ако ще да дойде да ме интервюира и вуйчото на Черепа.... не ми пука! Та в мен възниква един банален въпрос : като си вуйчо на някого от ОПГ Череп... редно ли е да правиш предавания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите", написа Найденов.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената! СНИМКИ

Както БЛИЦ вече разкри, секретарката на Божков - Йоана Христова Чолакова, е племенничка на Диков.

Цялата публикация на Цветомир Найденов:

"111 място по свобода на словото...това не знам как го изчисляват, но на мен ми прави впечатление следното : тези, които най-много пискат за това, те най-много не работят коректно. Да вземем за пример Сашо Диков. Вуйчо е на Йоанна Христова, арестуваната за член на ОПГ Череп... вуйчо!!! Та идва този радетел на Истината някъде преди Коледа в офиса да ми прави интервю, че Шефът на племенничката му ни плаши с убийство... ТОЙ ни търси за интервю по времето, когато никой не знаеше Истината за Черепа. Та идва Сашката и започва да ми задава въпроси от медийната помия, с която ни заливаше Черепа октомври, ноември и декември... викам си, добре...явно такъв му е стила... обаче ! Казвам му аз : Сашо, имаме сигнали за Черепа за данъци, убийства, побои....рекети.. Сашо не обръща внимание. На мен ми дреме, аз си казвам Истината и ако ще да дойде да ме интервюира и вуйчото на Черепа....не ми пука! Та в мен възниква един банален въпрос : като си вуйчо на някого от ОПГ Череп... редно ли е да правиш предавания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите на Черепа...преди да разбера, че е Вуйчото на ОПГ Череп, можех да се закълна, че е взел пари...сега вече разбирам защо всичко е толкова едностранно и безкритично към Черепа.... после пискаме, че сме на 111 място На всяка възраст може да станеш за резил .... жалко! Защо не каза още преди да дойде за интервю, че е вуйчо на личната секретарка на Черепа... Черепа ли го изпрати тогава, както вчера го изпрати да носи акциите на Левски??? Що за журналистическа етика???".

Цецо Найденов хвърли бомба пред БЛИЦ за двете ЦСКА-та и разкри за половин милиона лева в Левски!