ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Защитникът на Черно море Сашо Александров може да се похвали, че е известен в цял свят. Лошата новина за него е, че той не попадна във всички медии заради уменията си на терена, а заради изпълнението си срещу рефера на мача с “Левски” (0:4) Стефан Спасов. Както е известно, Александров събори съдията, след като той отсъди дузпа за “сините”, а за изпълнението си футболистът на “моряците” получи червен картон. В последствие бе наказан за 6 мача.


Ето какво пишат световните медии за изпълнението на Александров:



Мilliyet:
“6 мача наказание за футболист, приложил бодичек на съдията...”


Worldsoccer:
“Не е смешно! Виждали сме какво ли не, но изпълнението на българският футболист Александров си заслужава....”


Hir24:
“Пращаш съдията на земята, отнасяш шест мача наказание..... Странно е как защитникът на Черно море изрази несъгласието си с решението на съдията...”


Diez:
“Нов прийом – събаряш съдията, ако си несъгласен с решението му...”


Guardian:
“Български футболист направи бодичек на съдия, наказаха го 6 мача...”


Voetbalkran:
“Български футболист пробва устойчивостта на съдията, наказаха го за 6 мача...


Lematin:
“Български футболист направи дузпа и събори съдията...”


Вalsas:
“Футбол по ...американски! Българският защитник Александров отнесе 6 мача наказание, след като прати съдията на земята...”


Repubblica: “В България: С почти футболен прийом защитникът на Черно море Александров събори съдията, несъгласен с негово решение....”


Това са само част от публикациите в световните медии. Направена проверка установи, че в момента има над 200 новини из цял свят за Сашо Александров, които са свързани с инцидента.