Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев прие тежко поредната загуба от началото на пролетния дял в "А" група. "Червените" отстъпиха с 0:4 на Лудогорец, а след мача защитникът отиде при агитката на "армейците". След кратко обяснение Тунчев не се сдържа и се разплака пред феновете. Запалянковците на ЦСКА обаче успокоиха капитана. "Червените" дори аплодираха своите футболисти, които доста се бореха срещу Лудогорец.

След поражението Тунчев изрази разочарованието си и пред журналистите. "Тежка загуба. Допуснахме наши грешки. Стояхме доста добре до 30-ата минута. Този гол ни стресна и започнахме да допускаме доста грешки. Може би щеше да е по друг начин, ако бе влязло първото ни положение", коментира Тунчев.

"Не играхме добре първите кръгове. Днес се опитахме да играем добре, но пак загубихме. Определено напрежението около отбора ни се отрази. Надявам се по най-бързия начин да се отърсим и да забравим този мач. Трябва сами да си помогнем. Трябва да вдигнем глава, да си вземем нужната поука, да се постараем да не допускаме повече тези грешки. Ще играем за победа в останалите мачове, пък каквото се получи", добави капитанът на ЦСКА.