До любопитна информация достигна екипът на агенция БЛИЦ, която е свързана с най-новото попълнение на "Левски" Ларсен Туре. Оказа се, че националът на Гвинея дошъл в България чрез мениджъра, който доведе в ЦСКА Джаксън Менди и Омар Косоко.

Първоначално тримата футболисти са били предложени на "червените", но те избрали да вземат само Менди и Косоко, докато Туре не успял да ги впечатли. Малко по-късно въпросният мениджър се свързал с "Левски", а "сините" на момента подписали договор с Ларсен.

Според достоверни източници, в момента Туре е човекът с най-висока заплата на "Георги Аспарухов". Гвинеецът с френски паспорт получава по 15 000 евро месечна заплата.

Припомняме, че "сините" освободиха португалеца Жоао Силва, като една от причините бе високата му заплата. Възнаграждението на нападателят всъщност беше само с 500 евро повече от това на Туре.

Дори самият Ларсен бил учуден на предложеното възнаграждение, имайки предвид, че преди това е бил готов да играе за ЦСКА срещу 5000 евро на месец, колкото получават Косоко и Менди.

"Те предложиха толкова, ние няма как да кажем:"Не, давайте му по-малко"", споделил пред свои приятели мениджърът на Ларсен Туре.