Два клуба от Турция проявяват сериозен интерес към треньора на Берое Петър Хубчев. Единият е от долната половина на елита, а другият от втора дивизия. Засега имената им се пазят в тайна, пише "Тема Спорт".

Както е известно, Хубчев все още не е удължил договора си със заралии, който изтича през лятото. Ръководството на зелено-белите е подготвило нов контракт за специалиста, но неговото подписване до голяма степен ще зависи от изпълнението на поставените цели - спечелване на Купата на България и второ или трето място в първенството.

Хубчев пое Берое през октомври 2012 година, след като наследи на поста освободения Ивко Ганчев. Иначе бронзовият медалист от САЩ`94 е в клуба от февруари същата година като спортен директор.

Самият Хубчев е изкушен да продължи кариерата си в чужбина, ако не остане начело на старозагорци. Той вече е бил запознат с интереса на двата турски клуба.

Треньорът е бил категоричен, че приоритет е работата му в Берое и ако получи предложение за нов договор, ще го приеме. Хубчев в момента е наставникът, който най-дълго се е задържал начело на даден отбор у нас. През 2013 година той спечели  Купата и Суперкупата на България, а през миналия сезон изведе заралии до сребърните медали в първенството.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!