ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Още един титулярен футболист на Левски е обект на интерес от страна на турски клуб. Четвъртият в класирането на Суперлигата Коняспор се е прицелил в халфа Андриан Краев.

Счита се, че на „Герена“ ще се съгласят да продадат Краев, ако бъде направена удовлетворяваща сума. Най-вероятно „сините“ ще пуснат 23-годишния национал за поне един милион евро. Интерес към брата на Божидар Краев има и от израелски елитен клуб.

Коняспор за момента е четвърти в Турция с 24 точки, като със същия актив е третият Адана Демирспор, който има по-добра голова разлика, както и петият Истанбул Башакшехир, изоставащ в съотношението на вкараните и допуснатите попадения. Лидер е Фенербахче с 29, а Галатасарай заема втора позиция с 27.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Андриан Краев участва в 22 мача на Левски през този сезон във всички турнири, в които се отличи с три гола. Той записа и два мача за националния отбор в Лигата на нациите. През месец юни игра при нулевото равенство като гост на Гибралтар и при ремито 1:1 при визитата в Грузия.

Както е известно, Краев не е първият настоящи халф на „сините“, който в последните дни е обект на интерес от Турция. Шампионът на югоизточната ни съседка от миналия сезон Трабзонспор е набелязал Филип Кръстев. Счита се, че той е евтин вариант за заместник на Марек Хамшик.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК