Директорът на направление "Развитие на националните асоциации" към УЕФА Тиери Фавр изпрати специално писмо до централата на БФС, в което похвали работата на служителя в Международния отдел на българската федерация Александър Андонов по време на Евро 2012 в Полша и Украйна.

"Получихме много позитивни отзиви за господин Александър Андонов и искаме да използваме възможността да изкажем благодарността си за отличния му принос към шампионата. Надяваме се, че натрупаният опит ще бъде от полза както за него, така и за БФС", пише в част от писмото до централата в София.

Александър Андонов бе ангажиран по време на Евро 2012 в ролята на "Venue Access Manager". Той бе в Полша от 1-ви до 23-ти юни, като отговаряше за подстъпите към стадиона в Гданск и следеше ситуацията с откраднати или блокирани билети. Под негово ръководство работеха 25 доброволци. В дните без мачове Александър Андонов проверяваше електронната система за билетите и нанасяше данни при настъпили промени.

pohvalata.jpg

Ръководството на БФС също отправя своите поздравления и благодарности за отлично свършената работа от Александър Андонов по време на Евро 2012, като му пожелава да трупа все по-сериозен опит както в работата си в България, така и под знака на УЕФА.