Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:30 часа първия двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Титоград, информира официалният сайт на „червените“. Делегатът на УЕФА за срещата - Ленарт Вестервал от Швеция, инспектира за последно "Армията" и обяви това на техническата конференция преди важния сблъсък.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Титоград ще носят бели фланелки, червени гащета и бели чорапи. Вратарят на „армейците“ ще бъде с черен екип, а стражът на черногорския тим - с жълт.

Четиримата съдии на евромача са от Португалия - Луис Мигел Бранко Годиньо (главен), Руи Тешейра (първи асистент), Луис Андре Пинто Кампос (втори асистент), Андре Филипе Домингес Нарцизо (четвърти). Сабри Селик от Турция е определен за съдийски наблюдател.

За срещата ще бъдат отворени само секторите "А" и "В" на "Армията".

Цените на билетите са:
- Сектор А - 20 лева
- Сектор В - 15 лева
- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от касите на "Армията" и фен магазина, както от мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

В продажба са и официална програма и значка за двубоя. Програмата е 12 страници и е на цена 2 лева. Значката, изработена за евромача, е на цена 5 лева. Те са налични във фен магазина на "Армията".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери