ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга вкара два гола за успеха на тима си с 4:0 над Ботев (Пловдив) като домакин в мач от 25 кръг на efbet Лига. Това бяха първите попадения на 32-годишния бразилец за „армейците“ след неговото завръщане в отбора през зимната пауза. Така той завърши по прекрасен начин деня, в който се разбра за раждането на дъщеря му.

Интересното е, че Каранга се разписа в петия си мач за „червените“ от старта на пролетния дял. Това е повторение на много любопитен факт от кариерата на нападателя. В първия си престой в ЦСКА (началото на 2017 – лятото на 2018 г.) бразилецът също се отпуши с два гола в петия си мач за първенство.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

На 8 април 2017 г. Фернандо Каранга реализира две попадения за победата с 3:1 над Черно море. И тогава, както и сега, това се случи в домакински мач. В първия си престой на "Армията" таранът на ЦСКА вкара 30 гола в 41 мача и феновете се надяват бразилецът да повтори тази серия.

Трябва да се отбележи, че за последната една година Каранга имаше само два гола на сметката си. Те бяха реализирани с екипа на втородивизионния китайски Джинан Синджу през август и септември 2023 г.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!