Футболистите на Академик (София) не са получили заплатите и премиите си за победите от началото на сезона. “Студентите” имат три успеха в “А” група.

“Имаме уверение от ръководството, че ще си получим всичко. Живеем по-скромно и си вършим работата на терена, а дали ще си получим парите, не мога да гадая. Дори и без пари, ние първо играем за собствените си имена. Стремим се да побеждаваме, за да може някой да ни забележи. Всички заем, че като те бият като боксова круша, никой няма да ти обърне внимание”, казва нападателят на Академик Иван Редовски пред “Гонг”. Бившият голмайстор на Славия и Балкан (Ботевград) е здрав и тренира наравно с останалите.

Треньорският тандем Семир Селимински и Борис Ангелов включи 18 футболисти за предстоящото гостуване на “Левски” от 14-ия кръг. Двубоят е в събота от 14,00 часа на стадион “Георги Аспарухов”. Завръщат се бразилецът Маркос Бонфим и белгиецът Пиер Мбемба, които пропуснаха гостуването на Локомотив (Пловдив) миналия кръг.

Групата на Академик: Емил Михайлов, Борислав Стоянов, Мартин Секов, Михайл Александров, Ивайло Димитров,Самир Аясс, Юлиян Петков, Любен Николов, Иван Иванов, Кирил Динчев, Михайл Петров, Стойко Сакалиев, Никола Асенов, Петър Кюмюрджиев, Иван Редовски, Аспарух Василев,Маркос Бонфим и Пиер Мбемба.