Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Медиите в Хърватия считат, че Динамо (Загреб) е успял да елиминира Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига с голяма доза късмет и голът на Домагой Вида в осмата минута на добавеното време е бил истинско чудо.
 
“Лудница на “Максимир”, съобщава в. “24 сата” и твърди, че е паднало някакво проклятие от стадиона на Динамо, който напоследът не е носел късмет в мачовете на тима от Загреб.
 
“Какъв късмет за “модрите”! Динамо остава в Европа, Вида вкара в 98-ата минута”, пише в. “Ютарни лист”. Вечерното издание “Вечерни лист” съобщава от челното си заглавие: “Чудо на “Максимир”. Вида спаси сезона в гол в 98-ата минута.”
 
“Трагикомичен Динамо се класира заради гол в осмата минута на добавеното време”, анализира интернет порталът tportal.hr. Електронното издание коментира и поведението на феновете на “модрите”, които въобще не подкрепяха тима си, а само ругаеха и нападаха президента Здравко Мамич.
 
Селекционерът на националния отбор на Хърватия Игор Щимац обяви, че Динамо (Загреб) няма да стигне далеч в Европа с тази игра. Той допълни, че Лудогорец заслужено е отпаднал, тъй като вместо да играят футбол в края на мача играчите на тима само са се търкаляли по терена.