Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Лудогорец загуби и последаната си битка с Динамо (Загреб) в Шампионската лига, твърдят хърватските медии. Тимът от Разград имаше шанс да продълши в турнира, ако УЕФА беше наказала “модрите” за расистките обиди към играчите и поведението на хора в ложите срещу ръководството на българския шампион.
 
В Хърватия обявиха, че делегатът на мача Стеен Дахруп от Дания е похвалил Динамо (Загреб) за организацията на двубоя и дори е отправил критики към играчите на Лудогорец за бавене на време с целенасочене лежене по терена. Той е отрекъл и обвиненията на ръководството на Лудогорец, че са били залети с бира и замеряни с предмети от неизвестни лица в ложата на стадион “Максимир”.
 
Както е известно, селекцията на Ивайло Петев отпадна по драматичен начин от Шампионската лига, след като в първия мач в Разград Динамо (Загреб) стигна до равенството 1:1 с гол в 93-ата минута. На реванша на "Максимир" пък българите на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка хърватите стигнаха до обрата с 3:2, а победното им попадение падна чак в 8-ата минута на добавеното време.