Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА. Новината пише сайтът за македонски футбол - macedonianfootball.com. Според сайта наставникът е бил уволнен след равенството с Калиакра (Каварна) в неделя (0:0). Още след края на двубоя БЛИЦ ви съобщи, че днес шефовете от "Титан" ще умуват за уволнението на македонеца и евентуално ще назначат временно Сашо Борисов.

„Йовановски и екипът му не успяха да победят Калиакра у дома и бордът на директорите не мисли твърде много за бъдещето на треньора. След нулево равенство срещу един от най-слабите български тимове, който на всичкото отгоре играе първия си сезон в елита, показа, че нещо не е наред в ЦСКА”, пише македонското издание.

“Бившият селекционер на Македония пое ЦСКА само три кръга след началото на първенството, след като предишният треньор бе уволнен заради слаби резултати. Същото се случва и с Йовановски, който записа 3 победи, 3 равенства и 1 поражение. Той оставя ЦСКА на 9-о място на 12 точки от лидера и основен съперник Левски. В Лига Европа Гьоре записа равенство срещу ТНС (Уелс) и две загуби в групите на Лига Европа”, припомня още македонското издание.

“След като вече двама треньори не успяват да постигнат добри резултати с този тим, въпросът сега е “ЦСКА има ли достатъчно добри играчи?”/БЛИЦ