Постът на Велислав Вуцов като старши треньор на "Ботев" (Пловдив) сериозно се разклати. Преди минути на Коматево започна извънреден Управителен съвет на Борда на директорите, на който основна тема ще бъде бъдещето на наставник, предаде репортер на PlovdivDerby. Има вероятност Вуцов все пак да бъде отстранен, а мястото му да бъде заето от неговите помощници до края на полусезона.

От лагера на "жълто-черните" съобщиха за БЛИЦ, че най-вероятно Вуцов ще бъде оставен да води отбора и на реванша с Локомотив (Пловдив) за Купата на България, който е в сряда от 13:00 часа. Първият мач на "Лаута" завърши 1:1, а при провал Вуцов ще се сбогува с тима.

Вариант пред шефовете на "Ботев" (Пд) е и Петър Пенчев, който води дубъла на "канарчетата", пишат още колегите от PlovdivDerby. Те припомнят, че веднага след края на мача в "Овча Купел", загубен с 0:3 от Славия, ръководни фактори от "Ботев" заявиха, че Вуцов няма да бъде освобождаван на този етап. Въпреки тези уверения в момента в Коматево заседават всички членове на Управителния съвет начело с Иван Джиджев. Очаква се до обяд шефовете да излязат с решение - или да гласуват доверие на Вуцов, или да го отстранят.

Традицията в "Ботев" е Управителният съвет да се събира всеки вторник. Днешното извънредно заседание е продиктувано от наближаващия мач с Локо (Пд) за Купата в сряда и нуждата от категорична позиция на ръководството по казуса с Вили Вуцов.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите