Близо 3000 билета за мача с Левски са продали домакините от Миньор на феновете си в събота след обяд. В Перник днес се готвят за истински футболен празник. Срещата на стадион "Миньор" стартира в 14:00 часа. Теренът е напълно почистен от снега, който го бе затрупал вчера.

От щаба на "жълто-черните" информираха за БЛИЦ, че малко над 2700 пропуска за срещата със "сините" са били продадени за по-малко от 2 часа. Както е известно, цената на ценните хартийки е 5 лева.

По-рано БЛИЦ ви информира, за разразилия се скандал между ръководствата на двата клуба. Причината е, че от Перник отпускат едва 300 билета за "сините" ултраси, които ще са много повече и не се знае дали ще успеят да влязат на стадиона.

"Ако трябва, аз няма да гледам мача, но ще направя така, че останалите да влязат", заяви шефът на фенклуба на Левски Златин Тепсиев.

"В Перник ще бъдем много повече от 300 човека. Искаме всички да влезем на стадиона. За много хора от региона това е единствен шанс да гледат Левски и нямаме право да ги режем", добави Голди, който се надява в крайна сметка от Миньор да позволят на всички "сини" запалянковци да гледат на живо любимците си. /БЛИЦ