ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Представянето на ЦСКА, воден от Саша Илич, не остава незабелязано и в родината на треньора - Сърбия. Популярното издание „Спортске новости“ посвети интересен материал на борбата на „армейците“ за титлата. Анализира се и възможността „червените“ да станат шампион за първи път от 15 години и да детронират Лудогорец. Изданието отбелязва, че по този начин Илич може да постигне истинска революция в типичния си стил – тихо и ненатрапчиво.

„Ако сте гледали издание на „Потерята“ (б.р. куизшоу) по RTS в понеделник, цели два въпроса бяха свързани с легендарния капитан на Партизан – Саша Илич. Състезателите обаче не отговориха на нито един от тях. Водещият обясни, че явно Илич не се е грижил достатъчно за медийния си имидж по време на богатата си кариера. Авторът на тези редове е чувал подобни неща и от свои колеги, които упрекваха Илич, че не дава интервюта или изявления. Но това е Сале. Тихо, ненатрапчиво, верен на този стил, той стартира треньорската си кариера. През този шум отново в тишина, Илич гради успешно първият си ангажимент като старши треньор в чужбина. Той е на пейката на гранд – ЦСКА, с който стана есенен първенец“, отбелязва изданието.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Паузата приключи и той влиза във втората част на първенството с актив от точка. ЦСКА е най-трофейният отбор в България, но спечели последната си титла преди 15 години! Твърде дълга пауза за клуб с толкова богата история и се вижда колко нетърпеливи са феновете. На този фон титлата ще бъде исторически успех за Илич и „червените“. Няма да е никак лесно, след като спрямо есента тимът се подсили само с 24-годишното норвежко крило Тобиас Хайнц. Силата в защитата е това, което най-много отличаваше ЦСКА през първата част от сезона. Отборът допусна само девет гола в 18 мача“, допълва „Спортске новости“.

„По време на зимната подготовка ЦСКА изигра семе мача с променлив резултат. Илич път отчете, че на за първи път „червените“ са първи през есента, но изпускат титлата. Той и играчите обаче ще се борят докрай на зея. Наскоро можехме да видим Лудогорец в игра срещу Цървена звезда в Анталия, където българският шампион изигра фантастично първо полувреме и спечели с 3:2. За разлика от ЦСКА, Лудогорец има задължения и на европейската сцена. Ако той се удължи още малко, може би настоящият шампион ще загуби концентрация във вътрешното първенство, от което Илич може да се възползва“, пишат в Сърбия.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК