Скандалът в ЦСКА се разраства с пълна сила, научи БЛИЦ. По-рано днес първи ви информирахме, че Димитър Пенев лично е освободил администратора Кирил Костов и е назначил на негово място Петър Михнев. Не така обаче мислят новите собственици от фирма “Титан”. Двамата босове Иво Иванов и Димитър Борисов още не са дали съгласие за плануваната от Стратега рокада. Нещо повече – до тях достигнала информация, че проблемът между Пената и Костов е на лична основа и няма нищо общо с работата им в ЦСКА. По време на лагера на “червените” в Кипър Димитър Пенев е настоял пред администратора да му купи бутилка водка към 11 часа през нощта. След като Костов е отказал, Пената е накарал тази работа да свършат част от младите футболисти в ЦСКА. Отделно Стратега избухнал за едното нищо срещу Кирил преди закуска, когато го е обвинил защо е нарушена програмата за тренировки.
До “Титан” достигнала информация, че Димитър Пенев е влязъл в конфликт и с други хора от Борисовата градина. Освен това Чичо Митко не си давал много зор по време на заниманията.  
“БЛИЦ” вече писа, че в “Титан” умуват смяната на Стратега след края на първенството. Ето, че сега чашата на търпението е на път да прелее.  Новите босове твърдели, че Пенев не може да взема еднолично решения. Твърдо зад Пената е Александър Томов, който все още е гласна буква в ЦСКА. Няма да е изненада обаче, след като вземат напълно властта през март, “Кралете на боклука” да извършат треньорска рокада.
Говори се, че Томов щял да се опита хем да назначи Михнев, хем и Костов да остане на работа в клуба. Тежката дума в случая обаче ще имат и босовете от "Титан"./БЛИЦ