ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият национал Валери Божинов, който преди дни официално обяви, че напуска елитния Септември, вече има нов отбор. Звездата дори вече дебютира.

36-годишният нападател облече екипа на VMV при победата с 5:2 над Дианабад в столичния турнир по Българската асоциация по минифутбол (БАМФ). Божинов се отличи с ефектен гол за успеха. Той беше точен с пета.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След края на мача бившият футболист на Ювентус, Манчестър Сити, Партизан и Левски даде интервю за канала на БАМФ, в който поздрави националния отбор по минифутбол за бронзовите медали от Евро 2022 и му пожела успех на световното първенство на световното първенство през следващата година.

"Благодаря за поканата и поздравявам всички участници в този турнир, както и организаторите. Футболът 11 на 11 и този са много различни. Интензитетът обаче е уникален, много по-голям. За първи път почувствах една друга атмосфера и тръпка. Надявам се да има други такива мигове и игри и да радваме феновете. Срещнах се с много хора, бивши футболисти, момчета, които може би досега са ме гледали само по телевизията, а сега имат шанс да ме видят на живо. Аз съм едно нормално момче като всички останали, има уважение един към друг. Изведнъж да спреш с футбола е много тежко. Много съм щастлив, че продължавам да практикувам футбол. Разликата е огромна, но отново си на зеления терен, около футболисти и приятели", заяви Божинов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК