ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият национал Валери Божинов използва шега на колегите от bTV и коментира с настроение раздялата си със Септември (София).

"Защо напуснах Септември ли? Както вие казахте, напуснах Септември, защото вече сме октомври“, пошегува се бившият нападател на Ювентус, Манчестър Сити, Левски и редица други клубове.

Попитан дали ще търси нов клуб, той отговори: "Ще опитам да ги направя 20 отбора, да закръглим. 20 е хубаво число, с него дебютирах на европейското първенство в Португалия. Сега не търся нищо. Предстои ми да отида в Италия в една от най-големите школи, ще запиша курс за спортен мениджър и спортен директор. Дай Боже да мога след време да помогна на българските футболисти". 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Не съм мислил за бенефис, но ако се прави, трябва да се направи запомнящо се", отсече Божинов. 

"Винаги опитвам да се усмихвам, да съм позитивен още със събуждането. Винаги гледам да се смея и да карам хората около мен да са усмихнати и позитивни", добави Валери. 

Бившият национал твърди, че е голям шегаджия, може би най-големия и вероятно е прихванал от Златан Ибрахимович, докато са играли заедно в Ювентус.

Той аргументира решението си да си тръгне от Септември с напускането на треньора. "Дойдох в клуба по покана на Славко Матич. Нормално, след като стане тази промяна на треньора, от морална гледна точка хората, които са дошли с него, да го последват. Тръгнах си чисто морално, вчера бях на базата, момчетата искат да съм с тях. Днес съм поканен от тях на барбекю след тренировката. Навсякъде ме уважават и ценят. Оставих сърцето и душата си за този клуб. Когато си професионалист и си бил коректен, нормално да има уважение и коректност и от другата страна", добави Валери Божинов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК