ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на Добруджа в началото на следващата седмица. Президентът на клуба от Втора лига Йордан Йорданов съобщи новината за радио „Добруджа“. 

36-годишният бивш футболист на Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Спортинг, Левски и националния отбор не само ще води атаката на Добруджа, но и ще асистира на пастрока си Сашо Ангелов, който е начело на отбора.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Божинов ще бъде в треньорския щаб на специалиста заедно с помощник-треньора Стефан Славов.

Припомняме, че за последно Валери беше в Септември (София). При столичани той беше част от щаба на сърбина Славко Матич. 

Директорът на детско-юношеската школа на Добруджа замени на тази позиция Мирослав Начев. След есенния полусезон той се раздели с жълто-зелените и се завърна в Черноморец (Балчик).

Добруджа няма да разчита повече още на вратаря Денислав Жеков, както и на нападателя Андриан Димитров, който премина в Спартак (Варна).

Първата тренировка на Добруджа за годината ще се проведе в сряда - от 14:00 часа, на стадион „Дружба“ в Добрич и ще бъде отворена за феновете. Очаква се пет нови попълнения да започнат подготовка с отбора, като на този етап Йордан Йорданов издаде, че те идват от Левски, ЦСКА 1948 и от чужбина.

„Очаквам не само да се спасим, а да завършим малко по-напред от местата над чертата. Има всички предпоставки да се поздравим с едно по-добро класиране“, каза още президентът на Добруджа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК