ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Валери Божинов се представи изключително силно по време на коледните празници и разби всичките си конкуренти в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в който представители на клубовете от родния елит дават прогнози за мачове от Топ 5 шампионатите на Европа.

Бившият национал, който участва от името на столичния Септември, се показа като истински познавач на английския футбол, където игра два сезона за Манчестър Сити. Във втория ден на Коледа 36-годишният бивш нападател направи точни прогнози за мачовете, проведени във Висшата лига на Боксинг дей.

Божинов се отличи с два уцелени точни резултата и още два познати знака в петте си прогнози. Той започна ударно още в първия мач за деня, прогнозирайки с точност равенството 2:2 между Брентфорд и Тотнъм. Силната му серия продължи и с победата на Уулвърхемптън с 2:1 над Евертън като гост. В този двубой никой от конкурентите му не взе дори точка, тъй като останалите прогнозираха или победа за „карамелите“, или равенство.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Освен това Валери позна, че Ливърпул ще победи Астън Вила (3:1), което му донесе нова точка в актива. Той прибави още една и от прогнозирания успех на Арсенал над Уест Хям (3:1). Единствено се провали в предвиждането си за мача Лестър – Нюкасъл (0:3), където очакваше да има равенство.

Припомняме, че при познат точен резултат в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ се присъждат 3 точки, а при познат знак – 1 точка. Така с обща сбор от осем точки в 10-ия кръг Валери Божинов се изкачи до трето място в класиранет с 36 точки, където лидери са представителите на ЦСКА Георги Велинов и на Славия Галин Иванов. „Армейците“ и „белите“ са с по 39 точки, но „червените“ имат предимството.

В 10-ия кръг най-голямата конкуренция на Валери Божинов беше именно Галин Иванов, който също позна два точни резултата. А освен това уцели и един знак. Той с точност прогнозира победите на Ливърпул (3:1 над Астън Вила) и Арсенал (3:1 над Уест Хям), а прибави и точка в актива си за успеха на Нюкасъл над Лестър (3:0), където беше предвидил триумф на „свраките“ с 2:1.

КОЙ КАКВO ПОЗНА В ДЕСЕТИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК