Левски си намери благодетел в очакване на милионите на Джоузеф Диксън. Това е добре познато лице за феновете на тима – Валери Божинов. Нападателят е извадил от джоба си 1000 лева, за да се покрият всички спешни нужди около заниманията на „сините“, чийто старт бе даден в понеделник, пише вестник "Мач Телеграф".

Става въпрос за елементарни нужди като минерална вода, витамини и лекарства. Валери, който в момента тренира за Левски за здраве, е реши да помогне, след като се е оказало, че в момента в клубната каса няма и стотинка, за да се води нормален тренировъчен процес, въпреки че групата на „Герена“ е повече от минимална. Както е известно, на първото занимание се строиха едва 13 играчи. Към тях трябва да бъде прибавен и Мартин Петков, който се готви отделно от останалите във фитнеса.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков пък обяви, че Божинов ще се готви с отбора по заслуги. Той е от играчите, чийто договори изтичат. Голмайстор номер 1 на Левски намекна, че Валери е бил гласен за пост в клуба, но Валери предпочитал да продължи кариерата си като футболист. На тъжните сцени в съблекалнята са станали свидетели фенове, които са влезли, за да надъхат малкото останали бойци за „синята“ идея.

Това е поредният жест, който Валери Божинов прави за Левски. Преди няколко месеца той направи извади сериозна сума, за да помогне на феновете на тима да откупят последната шампионска титла в историята на „сините“. Според запознати, 35-годишният ветеран често подпомага във финансов аспект и част от младите футболисти на Левски.