Tреньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев остана доволен от победата с 2:1 срещу Пафос в първата среща от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Поздравявам футболистите си най-вече за мъжеството и проявения характер. Има много какво да извлека. Мисля, че се изправихме срещу сериозен противник с добри изпълнители. Въобще не се заблуждавам. Наясно съм, че ни очаква много труден реванш. Всички зависи първо и единствено от нас", каза Илиев.

"Опитът е нещо, което се отразява. По-скоро моето желание е да бъдем по-смели и да вярваме повече в качествата си. Нормално е преди мач да има адреналин, напрежение. Трябва да се научим да работим под напрежение, заряд. Очакванията и желанията вече са по-големи. Това е нещо, което е хубаво. Трябва да ни радва", продължи специалистът.

"На момента видях ситуацията (б.р. - за отменения гол на Марио Илиевски). Не мога да коментирам. Това е заучено положение. Направихме го точно както трябва. За съжаление, когато е срещу нас, се разглеждат малко по различен начин нещата. Не искам да се фокусирам върху съдийските решения”, завърши Вальо Илиев.